3.8.07

Festa Major de St. Llorenç '07

Enguany, la Festa Major de Sant Llorenç de Morunys s’iniciarà el dia 8 d’agost amb els actes organitzats pel Casal l’Estaca a la plaça Major de la vila.

L’inici de la jornada serà a les 10 del matí, amb un esmorzar popular en el qual es repartirà coca i xocolata per a tothom. Posteriorment es realitzaran els tallers de reciclatge.

A partir de dos quarts de 5 de la tarda, hi haurà l’actuació del grup d’animació LLUÍS ATCHÉ que ens amenitzarà la tarda.

A les 7 del vespre, i després d’un any sabàtic, retornarà l’espectacle organitzat pel jovent del Casal l’Estaca. Aquest any, ERECCIONS MUNICIPALS.

En havent acabat l’espectacle, es farà un sopar popular amb tots els socis del Casal i els veïns de la plaça.

A partir de dos quarts d’11 de la nit, començarà la III TROBADA D’ACORDIONISTES.

El final de festa d’aquest any, serà al propi Casal.

Us convidem a venir!





1 comentari:

Anònim ha dit...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada.If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).