20.9.12

Vols aprendre a tocar un instrument tradicional? - Matriculació oberta XEMT

Oberta matriculació a la Xarxa d'Escoles de Música Tradicional de Ponent i la Catalunya Central
No veus correctament aquest correu?
Obre'l amb el teu navegador.
XEMT
 
La Xarxa d'Escoles de Música Tradicional ofereix, des del curs 2009/2010, una Xarxa d'escoles de música al teu abast per a que tinguis la possibilitat d'estudiar tots aquells instruments de la música tradicional catalana que no són presents en la majoria de les escoles de música del país i, a més, d'una forma flexible, amena i ajustada a les teves necessitats.

El nostre objectiu és que t'ho passis bé aprenent Llenguatge musical i a tocar un instrument de música tradicional català com són: la Gralla, el Timbal, el Flabiol i tamborí, el Sac de gemecs, la Tarota o bé l'Acordió diatònic. També podràs aprendre Cant tradicional, a tocar en Grup, tot formant part dels diferents grups de les escoles, i d'altres activitats complementàries, que t'ajudaran a tenir una formació sòlida, tot seguint el nostre pla pedagògic, basat en un equip de professors amb molts anys d'experiència en la docència dels diferents instruments musicals tradicionals.

En qualsevol moment, pots accedir al formulari online i realitzar l'inscripció o bé descarregar-te la Butlleta d'inscripció i fer-la arribar degudament omplerta a qualsevol professor de la XEMT.

Cal dir que a part de les seus que apareixen al formulari -Bellpuig, Cervera, Solsona i Juneda-, molt probablement Guissona i Calaf també s'incorporaran en breu a la Xarxa. Si estàs interessat en alguna d'aquestes dues seus fes-nos-ho saber.
 
En resum anima't, descarrega't els futlletons i dona'ls-hi una ullada!! I si no disposes de l'instrument, nosaltres te'n podem deixar un per que puguis fer el curs!

 
Imatge en línia 2Imatge en línia 1
Copyright © 2012 Xarxa d'Escoles de Música Tradicional de Ponent i la Catalunya Central, All rights reserved.
Estàs rebent aquest mail perquè creiem que aquesta informació et pot interessar, en cas contrari diguen's-ho.







Sent to casalestaca.bloc@blogger.com — why did I get this?
unsubscribe from this list | update subscription preferences
Xarxa d'Escoles de Música Tradicional de Ponent i la Catalunya Central · Pl. del Castell s/n · Bellpuig, Lleida 25250
Email Marketing Powered by MailChimp